Звернення за підсумками роботи Heat Energy Forum у Львові

15-1280x853.jpg

Нагадуємо, що в рамках Ukrainian Resilience Week з 01 по 03 жовтня 2024 року МА «Укртеплокомуненерго» та Асоціація «Укртеплоелектроцентраль» за сприяння та підтримці Львівської міської ради і ЛМКП «Львівтеплоенерго» провели Heat Energy Forum.

Форум об’єднав представників теплопостачальних підприємств, органів державної влади, міжнародних організацій, експертів з енергетики, місцевих органів влади та громадських організацій для обговорення актуальних викликів у сфері теплопостачання України.

Головна мета форуму полягала в розробці спільних рішень для забезпечення надійного та стійкого теплопостачання в умовах воєнного стану та подальшого відновлення після війни.

За підсумками Heat Energy Forum, основні розглянуті питання, які потребують негайного вирішення були викладені у Резолюції за результатами його роботи, а також направлені у зверненні до Прем’єр-міністра України.

Учасники форуму закликають органи державної та виконавчої влади терміново вжити заходів для вирішення зазначених проблем, що дозволить зберегти стабільність роботи підприємств ТКЕ в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення.

Звернення учасників Heat Energy Forum до Прем’єр-міністра України за підсумками роботи форуму

Адреса:

03035, місто Київ, Солом’янська площа, 2, оф. 803
+38 (044) 248-80-05

+ 38 (044) 248-80-29

http://mautke.com.ua

utke@i.ua

Розташування





Слідкуйте за нашою діяльністю



All Rights Reserved. Powered by IT.WebKey.One and Make2Web