Розпочинається новий опалювальний сезон

opalyuvalnij-sezon-1280x670.jpg

Шановні колеги, станом на 15 жовтня 2024 року в багатьох містах України розпочато підключення бюджетних установ та установ соціальної сфери до систем централізованого теплопостачання. Розпочинається новий опалювальний сезон.

Яким він буде? Мабуть не легше попереднього. Однак, памʼятаючи всі труднощі, які супроводжували підприємства при підготовці до нього, Ви особисто та керовані Вами колективи, змогли забезпечити готовність теплового господарства міст до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 рр.

Бажаємо, щоб цей, на нашу думку, не простий опалювальний сезон, який буде вже четвертим в умовах воєнного стану, пройшов для підприємств теплопостачання, Членів Асоціації, стабільно, безаварійно, без прильотів та відключень, без арештів рахунків і відповідно без затримок у виплаті заробітної плати. Щоб Вас і Ваші колективи в новому сезоні супроводжували удача, витримка та професійність дій.

Зі своєї сторони Міжгалузева асоціація з розвитку систем теплопостачання «Укртеплокомуненерго» зробить все, від неї залежне, щоб так і сталося.

Успіхів Вам у Вашій нелегкій, але такій необхідній роботі.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

З повагою, Асоціація «Укртеплокомуненерго»

Адреса:

03035, місто Київ, Солом’янська площа, 2, оф. 803
+38 (044) 248-80-05

+ 38 (044) 248-80-29

http://mautke.com.ua

utke@i.ua

Розташування





Слідкуйте за нашою діяльністю



All Rights Reserved. Powered by IT.WebKey.One and Make2Web