Проект регуляторного акта — постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв оцінки ступеня ризику від діяльності суб’єктів господарювання, яка підлягає ліцензуванню Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг».

На офіційному сайті Національного регулятора оприлюднений проект регуляторного акта — постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв оцінки ступеня ризику від діяльності суб’єктів господарювання, яка підлягає ліцензуванню Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг».

У редакції Постанови було враховано зауваження та пропозиції Асоціації «Укртеплокомуненерго» щодо кількості перевірок в залежності від ступеню ризику, а саме:

Пункт 8  Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження критеріїв оцінки ступеня ризику від діяльності суб’єктів господарювання, яка підлягає ліцензуванню Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг».

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг здійснює планові заходи державного нагляду (контролю) за діяльністю суб’єктів господарювання:

1)           з високим ступенем прийнятного ризику – не частіше одного разу на рік;

2)           з середнім ступенем прийнятного ризику – не частіше одного разу на два роки;

3)           з незначним ступенем прийнятного ризику – не частіше одного разу на п’ять років.

Адреса:

03035, місто Київ, Солом’янська площа, 2, оф. 803
+38 (044) 248-80-05

+ 38 (044) 248-80-29

http://mautke.com.ua

utke@i.ua

Розташування





Слідкуйте за нашою діяльністю



All Rights Reserved. Powered by IT.WebKey.One and Make2Web