Міжнародна науково-практична конференція

14 травня 2014 року на території Міжнародного виставкового центру, що в м. Києві в рамках 16-ої Міжнародної виставки з опалення, водопостачання, вентиляції, кондиціювання, відновлювальної енергетики, сантехніки і басейнів „Аква – Терм Київ 2014” відбулась Міжнародна науково-практична конференція „Енергоефективність та ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві – основний напрямок розвитку галузі”.

Організатором конференції була Міжгалузева асоціація з розвитку систем теплопостачання „Укртеплокомуненерго” за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Компанії „Прем’єр Експо”.

Конференція мала на меті сприяти енергоефективній модернізації житлово-комунального господарства, розвитку новітніх технологій і технічному переоснащенню підприємств галузі, підвищенню конкурентоспроможності і зростанню експортного потенціалу України, взаємовигідному співробітництву між українськими та іноземними промисловцями, підприємствами, вченими.

Під час проведення заходу були підведені підсумки конкурсу серед теплопостачальних організацій за 2013 рік на звання „Краще підприємство комунальної теплоенергетики України” та нагородження переможців конкурсу Почесними грамотами Мінрегіону, ЦК профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості та Асоціації.

У конференції взяли участь керівники теплопостачальних підприємств, виробники та постачальники енергоефективного обладнання.

Також були присутні:

  • ШИМКОВ Іван Степанович, Начальник відділу з питань житлово-комунального господарства і будівництва Секретаріату Кабінету Міністрів України.
  • САЛЬДО Володимир Васильович, Заступник Голови Комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики.
  • МАЗУРЧАК Олександр Володимирович, Перший заступник Виконавчого директора Асоціації міст України.

Відкрив конференцію БІЛОУСОВ Андрій Леонідович, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

БЛАЩУК Арсентій Андрійович, Президент Міжгалузевої асоціації „Укртеплокомуненерго”, оголосив про підсумки проведення в 2013 році конкурсу на звання „Краще підприємство комунальної теплоенергетики України”.

Щодо законодавчого реформування та розвитку теплоенергетики виступила КОНДРАТЮК Юлія Юріївна, Заступник начальника Управління теплоенергетики Минрегіону.

З доповіддю „Правове регулювання інвестиційної діяльності підприємств теплокомуненерго” виступив БЕВЗ Сергій Миколайович, Заступник директора департаменту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

Про зміни в законодавстві стосовно встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води” розказав МАГЛЬОВАННИЙ Євген Вікторович, Директор департаменту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

Про інструменти залучення інвестицій у сферу теплопостачання доповів РАДЧЕНКО Євген Миколайович, Директор ДП „Центр розвитку державно-приватного партнерства” Мінрегіону.

З доповіддю „Підвищення ефективності котельного обладнання на основі СНТ. Економіка модернізації” виступив АБДУЛІН Михайло Загретдінович, Заступник завідувача кафедри теплоенергетичних установок теплових та атомних електростанцій НТУ України „Київський політехнічний інститут”.

Установки вакуумної дегазації Spirotech для тепломереж презентував ПОБЕРЕЗНИЧЕНКО Геннадій Васильович, Начальник регіональних продаж ТОВ „ВІЛО Україна”.

Про особливості реконструкції котелень в комунальній теплоенергетиці поділився ЗАЯЦЬ Олег Сергійович, провідний інженер ТОВ „Віссманн”.

З доповіддю „Оптимізація програм модернізації опалювальних котелень систем централізованого теплопостачання” виступив ГЛАМАЗДІН Павло Михайлович, Директор виробничого підприємства „Спецінжбуд”.

Проблемами конструювання жаротрубних водогрійних котлів для систем централізованого теплопостачання поділився ШВАРЦЕНБЕРГЕР Рудольф Іоганович, Директор котло-будівного підприємства „ВВS” Німеччина.

З інформацією щодо модернізації котлів вітчизняного виробництва з застосуванням пальникових пристроїв Riello” ЧЕРНОКРИЛЮК Володимир Васильович, керівник Українського відділення Представництва Концерну „RIELLO”.

Про відновлені когенераційні установки Caterpillar розповів ХИМОРОДА Євген Миколайович, представник Компанії „Цеппелін Україна”.

Щодо застосування віддаленої системи обліку тепла, води та стоків надав інформацію СВІТЕЦЬКИЙ Ігор Валерійович, Директор підприємства „Взльот Україна”.

З інформацією про технологію погашення існуючої довгострокової заборгованості за житлово-комунальні послуги, спожиті фізичними та юридичними особами виступила ГРЕБЕНЮК Наталія Євгеніївна, Директор ТОВ „Правовий та фінансовий центр”.

Про використання методів математичного моделювання на платформі сучасних геоінформаційних систем в комунальних теплових підприємствах поінформував ДАНИЛЕНКО Анатолій Григорович, Генеральний директор корпорації „ТЕПЛОЕНЕРГО”.

Адреса:

03035, місто Київ, Солом’янська площа, 2, оф. 803
+38 (044) 248-80-05

+ 38 (044) 248-80-29

http://mautke.com.ua

utke@i.ua

Розташування





Слідкуйте за нашою діяльністю



All Rights Reserved. Powered by IT.WebKey.One and Make2Web