Семінар „Енергетична ефективність та централізоване теплопостачання: стратегічний напрям політики підвищення енергетичної безпеки України”

16 квітня 2015 року керівництво Міжгалузевої асоціації „Укртепло-комуненерго” разом з Директором КП ЖМР „Житомиртеплокомуненерго” Рогожином Д.В., Генеральним директором Концерну „Міські теплові мережі” м. Запоріжжя Фомічом С.В., директорами ЛМКП „Львівтеплоенерго” Пакіжом С.П. та ДМП „Івано-Франківськтеплокомуненерго” Рущаком В.С. взяли участь у семінарі на тему: „Енергетична ефективність та централізоване теплопостачання: стратегічний напрям політики підвищення енергетичної безпеки України”.

Організаторами заходу виступив Комітет Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки спільно з Комітетом Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та Тихоокеанською Північно-Західною Лабораторією за підтримки Департаменту енергетики Сполучених Штатів Америки.

У семінарі взяли участь близько 130 учасників, серед яких народні депутати України, представники виконавчої влади України, Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Серед почесних гостей семінару був Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штаті Америки в Україні Джеффрі Пайєтт. Він відзначив, що накопичені проблеми у енергетичному секторі України є важким тягарем для економіки країни, але Уряд і Парламент пішли на складні, проте правильні кроки. Вони, на думку Посла, сприятимуть ефективному розвитку енергетичної політики і унеможливлять використання Російською Федерацією її „енергетичної зброї”.

За результатами семінару будуть сформовані рекомендації для Кабінету Міністрів України щодо інтегрування політики з енергоефективності у стратегічне планування енергетичного сектору. Учасники наголосили, що саме такі кроки можуть допомогти уникнути у майбутньому як короткотермінових, так і тривалих надзвичайних ситуацій в енергетиці України.

Адреса:

03035, місто Київ, Солом’янська площа, 2, оф. 803
+38 (044) 248-80-05

+ 38 (044) 248-80-29

http://mautke.com.ua

utke@i.ua

Розташування





Слідкуйте за нашою діяльністю



All Rights Reserved. Powered by IT.WebKey.One and Make2Web