Міжнародна науково-практична конференція „Енергоефективність та ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві – основний напрямок розвитку галузі”

12 травня 2015 року на території Міжнародного виставкового центру, що у м. Києві в рамках 17-ої Міжнародної виставки опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, сантехніки і басейнів „Аква – Терм Київ 2015” відбулась Міжнародна науково-практична конференція „Енергоефективність та ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві – основний напрямок розвитку галузі”.

Організатором конференції виступило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Компанія „Прем’єр Експо” за підтримки Міжгалузевої асоціації з розвитку систем теплопостачання „Укртеплокомуненерго”.

Відкрив конференцію Кістіон Володимир Євсевійович – Перший заступник Міністра регіо¬нального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства;

З доповіддю про законодавче реформування та розвиток теплоенергетики виступив Кушнір Сергій Іванович, Директор Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Мінрегіону;

Щодо проблем проходження минулого опалювального сезону та виклики на наступний опалювальний сезон 2015/2016 року озвучив Президент Міжгалузевої асоціації „Укртеплокомуненерго” Блащук Арсентій Андрійович;

«Підвищення ефективності котельного обладнання на основі СНТ. Економіка модернізації» доповів Абдулін Михайло Загретдінович, Заступник завідувача кафедри теплоенергетичних установок теплових та атомних електростанцій НТУ України „Київський політехнічний інститут”;

З доповіддю „Обладнання Котлозаводу „KRIGER” – як шлях до скорочення споживання природного газу” виступив Генеральний директор Енергохолдингу „KRIGER” – Кригер Леонід Фридрихович.

Про досвід застосування обладнання „Riello” на котельнях підприємств теплокомуненерго. Конденсаційна техніка Riello доповів Чернокрилюк Володимир Васильович, керівник Українського відділення Представництва Концерну „RIELLO”.

Менеджер з продажів ТОВ „ВІЛО УКРАЇНИ” – Нікітін Андрій Миколайович виступив з темою: „Енергозберігаючі технології Концерну WILO”.

Про особливості та труднощі складності спалювання твердого палива поділився провідний інженер ТОВ „Viessmann” – Заяць Олег Володимирович.

Щодо тееплого кредиту від Ощадбанку на енергозбереження, про Урядову програма відшкодування частини суми кредиту детально пояснили: Малахова Валерія Василівна – Директор Департаменту роздрібного бізнесу ПАТ „Ощадбанк” та Гіль Олена Федорівна – Начальник Управління організації кредитування фізичних осіб Департаменту роздрібного бізнесу ПАТ „Ощадбанк”.

З інформацією щодо модернізації котлів великої потужності – найкоротший шлях до зниження тарифів на теплову енергію виступив Шафорост Іван Дмитрович – Президент АТ „Укргазтехніка”.

Про сучасне енергозберігаюче обладнання Danfoss розповів Алдошин Вадим Едуардович – Керівник напрямку „Централізоване теплопостачання” ТОВ з ІІ „Данфосс ТОВ”.

Щодо створення української енергетичної інвестиційної платформи надав інформацію Григорук Іван – Радник, Уповноважений Представник в Україні, Center for Economic and Environmental Partnership, Inc., USA.

Адреса:

03035, місто Київ, Солом’янська площа, 2, оф. 803
+38 (044) 248-80-05

+ 38 (044) 248-80-29

http://mautke.com.ua

utke@i.ua

Розташування





Слідкуйте за нашою діяльністю



All Rights Reserved. Powered by IT.WebKey.One and Make2Web