Всеукраїнська конференція «Енергоефективні технології: від теорії до практики»

 

Всеукраїнська конференція
„Енергоефективні технології: від теорії до практики”

В рамках IX Міжнародного конгресу „Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2013”, XI Міжнародної спеціалізованої виставки „КомунТех – 2013” 06 листопада 2013 року у Міжнародному виставковому центрі відбулась Всеукраїнська конференція „Енергоефективні технології: від теорії до практики”, на якій були підняті питання модернізації комунальної теплоенергетики та обговорені шляхи вирішення проблемних питань у цій галузі.

Організаторами Конференції були Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (далі – Мінрегіон) та Міжгалузева асоціація з розвитку систем теплопостачання „Укртеплокомуненерго” (далі – Асоціація).

Конференцію було присвячено питанням удосконалення і реалізації державної політики у сфері енергоефективності та ресурсозбереження в теплоенергетиці.

Президент Міжгалузевої асоціації з розвитку систем теплопостачання „Укртеплокомуненерго” Блащук Арсентій Андрійович виступив з доповіддю «Основні проблемні питання у сфері теплопостачання та шляхи їх вирішення».

Також під час проведення заходу були підведені підсумки проведення конкурсу серед теплопостачальних організацій на звання „Краще підприємство комунальної теплоенергетики України” за I півріччя 2013 року та нагородження переможців конкурсу Почесними грамотами Мінрегіону, ЦК профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості та Асоіації.

Адреса:

03035, місто Київ, Солом’янська площа, 2, оф. 803
+38 (044) 248-80-05

+ 38 (044) 248-80-29

http://mautke.com.ua

utke@i.ua

Розташування





Слідкуйте за нашою діяльністю



All Rights Reserved. Powered by IT.WebKey.One and Make2Web