Круглий стіл на тему «Механізми забезпечення сталого тепло- та водопостачання»

Круглий стіл на тему «Механізми забезпечення сталого тепло- та водопостачання»

 

5 грудня 2013 року у конференц-залі готелю Radisson SAS Інформаційне агентство «Україна Комунальна» та організатори міжнародної виставки „Аква-Терм Київ 2014” за участі Міжгалузевої асоціації з розвитку систем теплопостачання „Укртеплокомуненерго”, керівників теплопостачальних українських підприємств, представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, експертів і журналістів провели круглий стіл на тему: „Механізми забезпечення сталого тепло- та водопостачання”.

 

photo photo

 

Під час заходу були обговорені наступні питання:

— опалювальний сезон: характеристика поточної ситуації;

— проблеми теплоенергетичних підприємств: тарифоутворення, технологічна модернізація, пошук інвестицій;

— аспекти діяльності теплопостачальних підприємств у зимовий період;

— приклади застосування ефективних рішень у теплопостачанні.

У ході експертної дискусії учасники круглого столу окреслили цілий спектр проблемних питань і запропонували своє бачення їх вирішення.

Президент Міжгалузевої асоціації з розвитку систем теплопостачання «Укртеплокомуненерго» Арсентій Блащук зупинився на основних проблемних питаннях у сфері теплопостачання та шляхах їх вирішення.

У свою чергу, «Україна Комунальна» і «Аква-Терм Київ 2014» запропонували використовувати потужності міжнародної виставки в тому числі і для створення інформаційного простору, певної незалежної експертної галузевої ради, на засіданнях якої вирішення питань будуть пропонувати саме підприємства тепло- і водопостачального сектора.

Саме ця ідея закладена в проекті Меморандуму про співпрацю, який «У.К.» і «Аква Терм» запропонували для підписання всім учасникам круглого столу.

Адреса:

03035, місто Київ, Солом’янська площа, 2, оф. 803
+38 (044) 248-80-05

+ 38 (044) 248-80-29

http://mautke.com.ua

utke@i.ua

Розташування





Слідкуйте за нашою діяльністю



All Rights Reserved. Powered by IT.WebKey.One and Make2Web